Volg ons ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws....
32 beoordelingen. 97% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
19-9-2018 21:16:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Als amerikaanse autoliefhebber,heb ik in April dit jaar een Lincoln Continental van 1996 bij Michel gekocht.Rijdt echt super en iedere km [of mijl...] is een genot.Een nette,niet afgetrapte cruise auto zoals ik het zocht. Ik ben prima ontvangen door Michel,ondanks ik een keer moest afbellen,door files en de auto stond klaar voor een proefrit.Duidelijke uitleg over de historie,de staat van de auto,en over de koopprijs werden we het ook snel eens.Ook heel gemakkelijk is dat je daar kan pinnen,dus hoef je niet met een groot bedrag over de straat te gaan. We hebben in ons gezin/bedrijf 6 auto''s lopen,maar gaan bij een volgende aankoop zeker bij Michel kijken. Eerlijk en top bedrijf zoals je ze zelden meemaakt.Ga zo door Michel! Groetjes,Eddie Hoevenaars
18-7-2018 18:57:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
5 juni gebruikte auto gekocht Nissan qashqai gekocht mijn oude auto ingeruild goeie prijs voor gehad en de Nissan voor een goeie prijs gekocht gewoon een eerlijke autobedrijf iemand die van eerlijkheid houd en dat vind ik ook belangrijk dus auto nodig ga naar auto hellings in leende
7-7-2018 17:36:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
pracht vent joffel, gastvrij en altijd tijd voor jou problemen. denkt met je mee en ik heb al 2 auto,s bij Michel gekocht en raad, iedereen die een gebruikte auto zoekt ff bij Michel langs te gaan! zou onderhand zo voor hem garant willen staan. een top Vent
22-11-2017 16:45:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Gekocht Seat Altea ruime keuze maar na 1 week dynamo kapot maar werdt toch gemaakt door Hellings. Goede service.
20-11-2017 22:16:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Mooie Renault Captur gekocht en perfect geholpen, goede service.
20-11-2017 22:11:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Ruime keuze en een net bedrijf
20-11-2017 22:08:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Fijn eerlijk bedrijf Megane Grandtour gekocht
9-6-2017 21:13:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
perfect service en vooral eerlijke prijs nissan almera tino dci heb ik nog steeds gekocht in 2013 super bedrijf

Onze reactie:
Bedankt voor de goede beoordeling maar het wordt nu wel eens tijd om de auto in te ruilen na al die jaren ;-)
19-5-2017 22:57:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Super fijn geholpen, kon in alle rust rondje rijden en auto bekijken. En prima koffie????

Onze reactie:
En de koffie staat altijd klaar, fijne kilometers gewenst met de auto.
15-4-2017 0:44:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Bij de zoektocht naar een auto al bij diverse bedrijven langsgeweest, maar wat was het prettig om bij Michel Hellings binnen te stappen en zeer vriendelijk (oprecht), gastvrij (oprecht) en servicegericht (oprecht) behandeld te worden. Koop naar tevredenheid gesloten, auto opgehaald en ook service daarna nog prima in orde (dit hebben we elders al geregeld anders meegemaakt). Nogmaals bedankt!
1-2-2017 19:10:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Op uitzonderlijke vriendelijke wijze aan een goede auto geholpen door Michel Hellings. Service gericht en met veel begrip voor jou als je het nog niet zeker weet of je de goede keuze hebt gemaakt, geeft Michel je ruime bedenktijd en reserveert hem eventueel tijdelijk voor jou. Koffie staat altijd klaar en maakt hij ruim tijd voor je, Michel dank hiervoor en natuurlijk ook namens Ans, Vr gr Piet
1-2-2017 19:08:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Zeer prettig geholpen, terug geweest met een probleem en dit is ten volle tevredenheid opgelost.
1-2-2017 17:05:44
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/kwaliteit
1
Vorig jaar auto gekocht was tip top in orde werd er verteld maar heb er alleen maar ellende mee gehad remmen die vast zaten airco kapot en tenslotte koppacking kapot hij zou het oplossen werd er verteld maar tot heden niets meer gehoord nee ik koop nooit geen auto meer bij hem ik vertrouw hem niet in zijn woorden

Onze reactie:
Geachte heer Peuters, Ik heb net zitten kijken welke auto u hier heeft gekocht maar helaas komt uw naam niet voor in ons klantenbestand. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw echte naam op te geven zodat ik kan kijken welke auto u bedoelt en hoe het verhaal is gelopen? Uw naam en verdere info kunt u mailen naar [email protected] Mvg Michel Hellings.
20-10-2016 9:49:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Deze week een Renault Megane CC gekocht en een eerlijk advies en een nette prijs.
20-10-2016 9:49:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Deze week een Renault Megane CC gekocht en een eerlijk advies en een nette prijs.
7-6-2016 10:23:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In één woord super! Snelle service, maar vooral heel eerlijk!
21-2-2016 14:34:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs een auto gekocht maar na 2 weken had ik een rammel terug gegaan en het is opgelost terwijl ik geen garantie had. Dit gewoon een fijn en eerlijk bedrijf zonder poespas.
18-2-2016 18:18:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik zocht een jonge BMW 3 serie, zoekopdracht neer gelegd bij de heer Hellings en 3 weken later telefoon en precies de BMW die ik wilde dus de beslissing was vlug gemaakt.
18-2-2016 18:16:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Fijn en correct bedrijf
22-12-2015 11:33:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Enige tijd geleden een Renault Clio III GT phase 2 gekocht hier. We zijn attent en vriendelijk ontvangen en na een proefrit tot de conclusie gekomen dat dit een erg fijne auto is. We zijn rond gekomen over de inruilprijs en verkoopprijs die zeer netjes is! uit voorzorg is ook voorgesteld de distributieriem + waterpomp te vervangen (normaal onderhoud) en dit is netjes verrekend. De auto heeft tevens een nieuwe APK + beurt gekregen. We merkte alleen op dat er een kleine trilling in het stuur zat tijdens licht remmen. Dit bleek simpel opgelost te kunnen worden met de Renault garage bij mij in de buurt. Na contact met Michel over deze reparatie gaf hij aan dat dit geen enkel probleem zou zijn en de kosten voor de rekening voor de zaak zouden zijn. Sterker nog, wij hebben deze auto bewust zonder garantie gekocht omdat wij volledig erop vertrouwd hebben. Dit noem ik nog eens SERVICE. Alles is voor ons perfect en kosteloos opgelost. Ik ben blij dat er nog eerlijke autodealers bestaan!
4-11-2015 16:25:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Michel Hellings zorgt voor een eerlijke en 'ouderwetse' beleving bij aankoop van andere auto. Man een man woord een woord.
4-11-2015 16:24:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Michel Hellings zorgt voor een eerlijke en 'ouderwetse' beleving bij aankoop van andere auto. Man een man woord een woord.
21-10-2015 21:28:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Fijn en correct bedrijf hier wordt je tenminste nog goed en eerlijk behandelt
23-9-2015 13:24:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
komen afspraken goed na.en ik vind het een betrouwbaar bedrijf en klant vriendelijk en de koffie staat daar altijd klaar ga zo door zijn er maar weinig
2-9-2015 15:46:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Volkswagen Tiguan gekocht zeer tevreden alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen.
29-8-2015 22:48:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Vandaag een mooie cabriolet gekocht bij Autobedrijf M. Hellings, nu maar hopen op een goede nazomer.
28-8-2015 22:09:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
2 maanden geleden een auto gekocht nu kreeg de auto een storing en deze is perfect opgelost.
28-8-2015 22:06:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Fijn bedrijf en goede service
31-7-2015 18:53:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Goede auto's en zeker goede service
29-7-2015 19:31:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Wat een fijne, deskundig man! Ik kom graag nog een keer terug als ik weer aan een andere auto toe ben.
29-7-2015 18:55:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Fijn bedrijf, eerlijk advies

Onze reactie:
Beste Patrick, bedankt voor je beoordeling en de koffie staat altijd klaar.
29-7-2015 16:11:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
top service